FAQ

1. Mogu li se edukaciji priključiti i počenici
Naravno! Edukacija i kurs su napravljeni tako da je i početnici mogu shvatiti. Pored toga, uvijek postoji mogućnost za dodatnim pojašnjenjem određenih stvari koje nisu jasne.

2. Koliko je teško naučiti trgovati?
Unatoč tome što mnogi predstavljaju trgovanje kao brz i lak način zarade, ono to zapravo nije. Potrebno je dosta uloženog vremena da bi se u potpunosti svladala vještina trgovanja. Upravo zbog toga, učlanjenjem u našu zajednicu značajno smanjujete taj vremenski period koji vam je potreban da svladate vještinu trgovanja i da budete profitabilni. To je zbog toga jer je cijeli koncept osmišljen tako da je okrenut prema studentu te da on ostvari što bolje rezultate.

3. Koliko je vremena potrebno da naučim trgovati?
Sve ovisi o pojedincu. Nekome će sve shvatiti iz prve, a neko će morati pogledati gradivo po par puta. Međutim to nije problem jer naša usluga vrijedi stalno tako da niste vremenski ograničeni. Zbog toga si svatko pronalazi svoj tempo kojim će učiti i na kraju svladati gradivo.

4. Koje su metode plaćanja
Platiti možete samo vašom bankovnom karticom. Prihvaćeni smo i povezani sa "Stripe" platnim procesorom te zbog toga imamo najvišu moguću sigurnost transakcija.

5. Je li moguće platiti drugim metodama?
Moguće je u nekim iznimnim situacijama. Ukoliko želite platiti drugim metodama potrebno je da nas kontaktirate putem naše kontakt forme na stranici ili putem Instagrama.

6. Kakva je politika povratka novca?
Naša politika povratka novca je jednostavna. Pružamo povratak novca samo u slučaju ukoliko još uvijek niste krenuli sa edukacijom.

7. Koji je proces pridruživanja?
Nakon uspješne transakcije automatski dobivate mail sa svim uputama kako se pridružiti. Upute su vrlo jednostavne jer u njima dobivate link od discord servera na kojem je ujedno i cijela naša zajednica na kojem su daljnje upute za edukaciju. Nakon što se pridružite i nakon što dobijete permisiju člana, čeka vas pristup svim edukativnim materijalima kao i cijela zajednica koja je prijateljski nastrojena prema svim novim članovima.

Ukoliko ne izgradiš svoje snove, neko drugi će te zaposliti kako bi mu ti pomogao da on izgradi svoje.

VukForexa.com © 2021. All rights reserved.